Raisoftin v3 -ohjelmistotRaisoftin nykyinen tuoteperhe on RAIsoft v3 ohjelmistot.

Viimeisi,pänä lisäosiona löytyy Laatumoduuli, jonka avulla RAI-tietojen analysointi on erittäin nopeaa ja helppoa! Laatumoduulin avulla voidaan reaaliajassa seurata hoidon laatuun liittyviä tekijöitä organisaatiotasolta aina asiakastasolle asti.

Toinen lisäarvoa tuottava lisäosio on Hoitosuunnitelmamoduuli, johon sisältyy uutuutena rakenteisen kirjaamisen komponentit.

Päivittäminen v3-versioihin

Siirtyminen v3-versioon kannattaa ehdottomasti sen monien hyötyjen takia (mm. helppokäyttöisyys, monipuolisuus ja hyödyntämismahdollisuudet). Uuden v3-version käyttöönottokustannukset ovat hyvin kohtuulliset, sillä käyttöoikeuden hinta pysyy ennallaan. Kustannukset liittyvät ainoastaan päivitystyöhön sekä uusien versioiden hyödyntämiskoulutuksiin.

Päivityksiä ja hyödyntämiskoulutuksia toteutetaan tilausten mukaan ja ne kannattaa suunnitella yhdessä Raisoftin asiantuntijoiden kanssa.

RAI uusi asia?

Mikäli organisaatiossanne ei ole vielä käytössä RAI-järjestelmää olemme mielellämme avuksi! Uusien RAIsoft-ohjelmistoversioiden ja laadukkaan koulutustarjontamme myötä on täsmälleen oikea aika ryhtyä hyödyntämään RAI-laadunhallintajärjestelmää!

Vilkaise myös Mediuutisten juttu netistä (asiantuntijakommentti: "RAI pitäisi ottaa käyttöön kaikissa vanhustenhuollon yksikössä").

Tuumasta toimeen!

Päivitysasioissa ja tiedusteluissa yhteyshenkilönämme on myyntipäällikkö Minna Wentus (s-posti: etunimi.sukunimi@raisoft.com, gsm: 040-743 9555).